27 February 2020

27 February 2020

receita vegana de Fevereiro

A maior parte das receitas que fazemos são adaptações das receitas com que crescemos, a principal diferença é não terem produtos animais, estes são substituídos por produtos vegetais. Uma cebolada é algo que ja não fazíamos ha muito e a essentialvegan (London's first Brazilian vegan café) deu-nos a idea de fazer esta receita com tofu. Um almoço de domingo super yummy :)

Tofu with Onion

In a food container mix:
2 tbsp olive oil
1 tbsp mustard
3 tbsp soya sauce
1 tsp paprika
1/2 lemon juice
salt to taste

Slice the tofu

Transfer the tofu to the food container and season on both sides

Lightly oil a frying pan and transfer the tofu pieces. Cook them about 4-5 minutes on each side

Remove the tofu to a plate. On the same frying pan cook one onion sliced. Cook for a couple of minutes then pour the rest of the sauce used to season the tofu.

When done transfer the onion and place it on top of the tofu.



Servir com batata frita, salada ou arroz.

Vegan for the Animals

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